Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Ενημερωτικό δελτίο Παρασκευής 6/11

Για διάφορους "τεχνικούς" λόγους δεν ήταν εφικτή η ανανέωση του χώρου με βάση τις τρέχουσες εξελίξεις. Θα επανορθώσω λοιπόν σημειώνοντας εν τάχει τα βασικότερα.

  • Αξιοσημείωτη η προσέλευση χτες στην ταινία "Amores perros. To θετικότερο απ' όλα είναι ότι όλο και περισσότερα νέα πρόσωπα δίνουν το παρόν, το όποιο σημαίνει ότι αρκετοί από εσάς παραβαίνουν τον κανόνα νο1= Δε μιλάμε για το uthcc (FightClubfans joke)

  • Θα ξεκινήσει σε λίγο η διαδικασία ψηφοφορίας για την επιλογή της θεματικής ενότητας της επόμενης εβδομάδας. Τονίζω και πάλι πως μετά την οριστικοποίηση του αποτελέσματος και προκειμένου να αποφασίσουμε ποιες ταινίες θα προβληθούν, η διαδικασία είναι ανοιχτή για προτάσεις από τον καθένα.
    Συνεπώς μπορείτε να κάνετε ένα σχόλιο, με την ταινία της αρεσκεία σας ώστε να συμπεριληφθεί στις 5-6 που θα μπουν στη διαφημιστική αφίσα και να τη φέρετε μαζί σας την ώρα της προβολής ώστε να είναι ανάμεσα στις τελικές επιλογές μας.

  • Σχετικά με κάποιες άλλες δραστηριότητες που βρίσκονται σε φάση υλοποίησης, να πω πως είμαστε σε καλό στάδιο ως προς την καθιέρωση θεματικών βραδιών με παρουσία καθηγητών ειδικών για κάθε ενότητα.
    1. Συγκεκριμένα, υπάρχει σχέδιο για προβολή σπάνιων ντοκιμαντέρ με θέμα την 17 Νοεμβρίου την ημέρα της εορτής (νεότερα σύντομα).
    2. Έχουμε έρθει σε επαφή με καθηγητή γνώστη των οικονομικών, ώστε να σχολιάσει σε ειδική βραδιά, επιλεγμένα από το διαδίκτυο ντοκιμαντέρ, πάνω στο τρόπο λειτουργίας του σύγχρονου χρηματοπιστωτικού συστήματος.
    3. Ενώ τέλος, καθηγήτρια του ΙΑΚΑ δέχτηκε να παραστεί και να σχολιάσει σε βραδιά με θέμα "ΒΠΠ και κινηματογράφος".

Όλα αυτά προσεχώς, συνεπώς...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://rapidshare.com/files/304738047/set1.rar.html