Σάββατο 15 Μαρτίου 2008

Έκτακτο Ανακοινωθέν

Πηγαίνοντας για άλλη μια φορά κόντρα στο ρεύμα και υπερβαίνοντας τα εσκαμμένα με εντελώς δημοκρατικές και αδιάβλητες διαδικασίες αποφασίζομεν και διατάσσομεν :

Εγκαινιάζουμε ένα νέο προφίλ στο τρόπο λειτουργίας της όλης διαδικασίας.
Εφεξής, λόγω των συνεχόμενων απογοητευτικών αποτελεσμάτων των ψηφοφοριών (διασπορά στις ψήφους, ασυνέχεια λόγω διακοπών, ελλειπή συμμετοχή, μη έγκυρη ανάρτηση της επόμενης ψηφοφορίας) αποφασίστηκε η εξής διάρθρωση.

Με βάση την ήδη διαμορφωμένη ταξινόμηση των ταινιών σε θεματικές ενότητες και για περίοδο 2 συναπτών εβδομάδων, την 1η εβδομάδα θα προβάλλεται μια ταινία επιλογής της διαχείρισης και για την 2η, αυτό θα αφήνεται προς ψήφιση στο κοινό κανονικά με βάση τη γνωστή διαδικασία.

Σημειωτέον πως για να αποφύγουμε τη διασπορά των ψήφων οι ταινίες οι οποίες εντέλει θα προβάλλονται στην περίοδο των 2 αυτών συναπτών εβδομάδων θα προέρχονται από την ίδια και μόνο θεματική ενότητα.
Σε περίπτωση που παρουσιαστεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον για κάποια συγκεκριμένη θεματική ενότητα, τότε θα επαναπροκρίνεται και για τις επόμενες 2 εβδομάδες.

Πέραν τούτων όλα τα άλλα θα παραμείνουν ως έχουν.

Με αυτό τον τρόπο ευελπιστούμε να αποφύγουμε τους ανωτέρω σκοπέλους και να επιτύχουμε μια πιο ομαλή πορεία στη συνέχιση του φιλανθρωπικού έργου που επιτελούμε...


Εν αρχή λοιπόν επιλέγουμε ως πρώτη προς εξέταση θεματική ενότητα την κατηγορία
Για σινεφίλ...
καθώς με βάση τη ψηφοφορία, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί στις 21:56 και ημέρα Σάββατο 15/03/2008, οι περισσότερες ψήφοι καταμετρώνται στην εν λόγω κατηγορία.
Ως αναφορά την επιλογή των επόμενων θεματικών ενοτήτων, αυτή θα γίνεται εκ περιτροπής εκτός και αν υπάρξει λαϊκή βούληση για κάτι το διαφορετικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: